• Ново
Картички с лазерен напомняне, Картичка С Напомняне за прием при зъболекар. 4 Картички с перфорации за откъсване 4,25 x 5,5 върху хартия с размер 8,5 x 11 от 8-инчов картон. (100

Картички с лазерен напомняне, Картичка С Напомняне за прием при зъболекар. 4 Картички с перфорации за откъсване 4,25 x 5,5 върху хартия с размер 8,5 x 11 от 8-инчов картон. (1000)

Buyers rating:
BGN 94.37

Продукти

5 инча - рязане не се изискваМожете да отпечатате своето послание на гърба на всяка карта с помощта на лазерен или мастилено-струен принтер.Показан на изображението е пълноцветно изображение, отпечатването на лицевата страна на всяка карта.Увеличаване на броя на назначенията и управление на тях, споделяха пациенти картичка с напомняне за посещение на зъболекар.Траен 8-инчов картонена лист с микроперфорированием за карти 4,25 x 5.Ние публикуваме и изпращаме обикновено в рамките на 3-5 работни дни.Micromachining за производство на чиста, лесно отделяемой картички.Можете да отпечатате своето послание на гърба на всяка карта с помощта на лазерен или мастилено-струен принтер.5 инча - рязане не се изисква.Ние публикуваме и изпращаме обикновено в рамките на 3-5 работни дни.Траен 8-инчов картонена лист с микроперфорированием за карти 4,25 x 5.На лицевата страна на всеки лист с размери 8 x 11 инча публикувани 4 броя стандартизирани снимки, отпечатани на четири картички 4,25 x 5,5 инча с празни оборотными страни.Можете да отпечатате своите индивидуални съобщения на обратната страна на карти с помощта на лазерен или мастилено-струен принтер.Трайни листа карти 8 pt имат микроперфорию, така че всяка карта е лесно да падне.

Подробности

Избор на клиенти